dinsdag 16 februari 2010

Toch een weblog

Tja, en dan toch waag ik me maar eens aan een weblog. Niet zozeer omdat mijn leven nou zo interessant is dat iedereen daarvan moet horen... dat niet. Waarom dan toch? Eigenlijk omdat ik het altijd leuk vind om weblogs van anderen te lezen. Vooral dan van mensen die ik persoonlijk ken én vooral als er foto's zijn toegevoegd. Bart is al een volleerd weblogger, kijk maar eens op: http://weblog.bartmichiel.nl/
Dat is er nou zo eentje die eigenlijk altijd wel iets te vertellen heeft en dat ook op een leuke, interessante manier aan de wereld kan meedelen. Maar ook bewondering heb ik voor het weblog van Anna Groot:  http://annagroot.punt.nl/  Veel tekst gebruikt ze niet, maar wel veel foto's, en daar houd ik van. Het enige nadeel hier zijn de vreselijk irritante pop-ups met reclameboodschappen.
Een hele grote bewonderaar ben ik van het weblog van Joost Overmars, muziekdocent op de school van mijn kinderen. zie: http://joostovermars-onderwijs.blogspot.com/  Hij schrijft met name over het onderwijs en in het bijzonder over het muziekonderwijs. Verder maken hij en zijn collega's ook prachtige foto's en voor een liefhebber van fotografie is dat natuurlijk smullen.
En daarom ga ik het ook maar eens proberen, ik zoek alleen nog een manier om ook foto-albums toe te voegen, en ben er nog niet achter of dat ook kan bij blogspot.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten